top of page

Wat wij doen

Pension

De paarden staan bij ons in gemengde kuddes. Omdat we onze stal hebben ingericht met inloopstallen kunnen de paarden altijd kiezen of ze binnen of buiten willen staan. Vanuit deze stallen hebben de paarden toegang tot een stuk verharding en een zandpaddock. In de winter krijgen de paarden hooi, en in de zomer is er hiernaast weidegang waarbij we voeren door middel van strookbegrazing. 

De paarden krijgen hoogwaardig hooi van eigen land. We voeren met een slowfeeding systeem zodat de paarden zo lang mogelijk over eten beschikken.

Ook beschikken we over een verlichte rijbak.

Halfpension

Wij bieden halfpension aan. Bij halfpension staat het paard in één van de kuddes. Wij voeren de paarden en zorgen dat de paarden altijd voorzien zijn van water. Zelf regel je het krachtvoer en er wordt van je verwacht dat je meedraait met het mestrooster van die kudde. 

Wil je een keer  komen kijken of heb je nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail!

Vakantiestalling

Met je paard op vakantie naar Zeeland? Dat kan bij ons! (Wij bieden enkel een plaats voor je paard). Ook begeleiden wij met veel plezier je rit!

Ook als je zelf op vakantie gaat en je paard veilig wil onderbrengen kunnen wij een oplossing bieden! 

Strandrit

Voor ervaren ruiters op het gebied van IJslandse paarden bieden wij zeer beperkt ritten aan op onze eigen rijpaarden. Het zijn dus geen manege paarden die alle "trucjes" al kennen, maar zeer degelijk opgeleide, fijne rijpaarden. 

 

Ook begeleiden we met veel plezier ritten waarbij je je eigen paard meebrengt! Wij kennen de leukste routes over het eiland!

AML_05423.jpg
bottom of page